magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - FK Jelgava 2 : 0 18:45

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - FK Jelgava 2017
  2. Ferencvárosi TC - FK Jelgava 2017
  3. Ferencvárosi TC - FK Jelgava 2017
  4. Ferencvárosi TC - FK Jelgava 2017
  5. Ferencvárosi TC - FK Jelgava 2017
  6. Ferencvárosi TC - FK Jelgava 2017
  7. Ferencvárosi TC - FK Jelgava 2017
  8. Ferencvárosi TC - FK Jelgava 2017
  9. Ferencvárosi TC - FK Jelgava 2017
  10. Ferencvárosi TC - FK Jelgava 2017
  11. Ferencvárosi TC - FK Jelgava 2017
  12. Ferencvárosi TC - FK Jelgava 2017
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.25 (4 szavazat)

játékvezető: 2.5 (4 szavazat)

hangulat: 2.25 (4 szavazat)

1...5
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 1. mérkőzés
referee : Dimitriou Vasilis (Ciprus)
attendance:
  1. nso.hu: 7.133

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.30, 12:30
    Alexandru Curteian: Nagyon sajnálom a vereséget, senki nem örül, ha kikap, de még van egy meccs. Azt tudtuk, hogy nem sok lehetőségünk lesz, de szeretném megköszönni a kitartást a csapatnak. A meccs előtt is elmondtam, hogy 50-50% az esélye mindkét félnek. Mi 70-80%-ot hoztunk ki magunkból, de Jelgavában bátrabbak leszünk, főleg támadásban – de mindig ilyen kemények vagyunk. A kapusunknak csak mikroszünetekre volt szüksége, szégyellheti magát, aki ebbe időhúzást lát.

    Thomas Doll: Megérdemelten hoztuk a meccset, az első harminc percben domináltunk, jól járattuk a labdát. Utána picit lejjebb vettük a tempót, ezért kár volt, még ha az elején mutatott tempót nem is lehet 90 percen át tartani. Természetesen lehetőségünk volt a harmadik gólra, de elégedett vagyok az eredménnyel, nullára hoztuk a találkozót, jó helyzetből folytatjuk a párharcot. Jó munkát végeztünk, a gyors és pontos labdajáratás mellett az is tetszett, hogy labdavesztésekkor belementünk a párharcokba, ez hiányzott az elmúlt szezonban. Amin még dolgozni kell, hogy egygólos vezetésnél, magas tempójú játéknál élesebb legyen a gyilkos ösztön. Még gyorsabban el kell dönteni a meccset, ebben még fejlődni kell. De ma több volt a pozitívum. Amire Lettországban vigyázni kell, hogy ne álljunk be a kapunk elé, a pontrúgásoknál benne van a játékban a hiba. Eshet az eső, fújhat a szél, vigyázni kell, de erre a következő egy hétben felkészülünk majd. A foci férfias sport, beletartoznak a kemény párharcok, mi is kemények voltunk, fel vagyunk erre is készülve. Az új játékosokkal nagyon elégedettek lehetünk. Kenneth és Nando egy lépéssel Priska előtt van, neki még kicsit erősödnie kell. Minden nap tárgyalunk, szeretnénk még igazolni: védekező középpályást, védőt, balbekket keresünk és Kenneth is kiesett most három hétre. Eboue velünk edz, megnézzük, pár hét múlva döntünk. Szerencsére ő is látja, hogy nagyszerű itt játszani.

    http://ulloi129.hu/2017/06/29/doll-jo-helyzetbol-folytatjuk/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.30, 12:29
    Összességében nem volt még sebességünk,de van fantàzia az új sràcokban.Sajnos Priska nagyon gyenge volt,erötlen és formàn kîvüli jàtékot nyújtott.Reméljük felépîtik.Botka a végére kicsit elfogyott ,de ő sokat kihagyott.A többiektől elsőre nem volt rossz,és remélem javulnunk még a következő hetekben.Kint gólt kell lőni,és akkor jöhetnek a dànok .Hajrà Fradi !!!

    Elsőre nagyon jó volt. Tény, hogy az ellenfél gyengécske volt, de ez a mai meccs nagyon rendben volt. Varga mellett mindenképpen kiemelendő Otigba. Egyszerűen zseniális volt. Nem is volt igazán meglepő ez számomra, mert ezt vártam/várom tőle. Remélem nem súlyos a sérülése!
    Remélhetőleg minnél hamarabb jön egy minőségi bal hátvéd, mert az nagyon hiányzik.
    Gorriaran szerintem szintén jó lesz. Robotolt amíg bírta, egy igazi box to box kp. Kell még neki egy kis erőnlét, mert a végére kicsit elfogyott.
    Bőle ahogy hozzáért a labdához látszódott, hogy technikailag képzett játékos, Moutari helyett jó lesz.
    Priskintől feltétlenül többet vártam, de az ő képességeivel azért tisztában vagyunk.
    A "kis" Lovrencsics nekem olyan semmilyen volt. Nem volt rosszabb, mint Priskin, de jobb se. Tőle nem várok sokat, de cáfoljon meg.

    az újakba nem lehet belekötni.Eddig mind bíztató.Még Priska is.Róla tudjuk mit tud.De ilyen beadások.Varga beadja Moutarinak,Moutari meg Vargának.Csak a csatár nem kap labdát smiley

    A beadasokon tényleg lehet javítani. Többször is előfordult, hogy nem volt érkező ember közepén, pedig a beadás használhatónak tűnt...

    Valaki mondja meg ,hogy Roli szabadrugàsa hogy a picsàba nem lett gól.Olyan szépen bent làttam màr.

    Pozitívumok:
    - Nyertünk.
    - Az új játékosok nagyon jónak tűnnek. (Kivéve Priskin. Ő nem értékelhető. Reméljük tényleg csak az a gond nála, hogy fizikálisan le van maradva a többiekhez képest.)

    Negatívum:
    - Végre van egy jó és magabiztos középső védőnk, erre első meccsén lesérül :( . Ki fogja minőségileg pótolni?...
    - Látszott, hogyha kicsit rákapcsolunk (meccs eleje), akkor esélytelenek ezek a lettek. Miért van az, hogy a gól után leül a csapat állandóan... Évek óta ezzel "küzd" Doll. Ha a vezetés megszerzése után tartjuk a tempót simán megesznek 2-3 gólt, utána már mindenki letojta volna, ha kicsit elkezdenek lazítani. Második félidő elején megint rákapcsolni ugyanúgy, és akkor most egy 4-5-nullás győzelemről beszélünk. Igazán megtanulhatnák már a "gólra-gól" filozófiát. smiley Játszani se akart az ellenfél és nem is tudott. Sebességben, technikában is óriási különbség látszott. Miért nem használjuk ezt ki jobban. Sajnos játékosok 90%-án azt láttam, hogy megelégednek a minimummal. Lehet, hogy túlzó is ha azt mondom 50%-os teljesítménnyel hoztuk ezt az eredményt.
    Ha beakad az a távoli lövés (mindig benne van a pakliban, még egy fél-amatőr csapat ellen is) , 2-1-el bajba lehettünk volna, ha hazai pályán betolják a buszt a kapu elé, elől meg össze színészkednek egy 11-est. Idegenben lőtt góllal továbbmennek, és égünk, mint tavaly. Másképp ezek nem tudnának nyerni, csak valami alattomos játékkal, és hatalmas mázlival. Miért kell erre esélyt adni? 4-5 gólt szórni kellett volna és akkor egy talált gól esetén se lenne kérdés a visszavágón. Persze most sincs, mert szerencsére nem találtak be a pályánkon, és semmi erejük/tudásuk a fordításhoz. Jöhetnek a dánok! smiley

    Nagyon tetszett a Lovrencsics-Varga összjáték a jobboldalon. Ez kell srácok! Botkát kedvelem, de kell egy igazi ballábas balhátvéd (Ramirez, Bönig-szintű spíler). Megértem Thomast, hogy nem merte kezdőbe rakni Batik Bencét, de a jövő az OtigbaBatik párosé.

    Nando jó lesz! Bízok benne.

    Teljesen mindegy, hogy Böde/Priskin vagy Lovrencsics Balu játszott volna a lettek ellen, alig kapott labdát. Ezt kéne vhogy megoldani. Talán ebben Pedronak lesz szerepe...

    Bőle Luki jó volt! smiley

    Tetszett a csapat hozzáállása, sokkal jobbak voltunk. Kőkemény visszavágóra számítok.

    Kezdésnek ez jó volt, csak, így tovább!

    Az mekkora volt már mikor a maszkos zorro a stílusukhoz híven k. lassan odasétált jó messziről egy bedobáshoz, felvette a labdát, magyarázott....majd ledobta és hagyta egy másik, hasonlóan messze lévő társának bedobni. Még hátra is nézett, hogy mi van. Igazi "vidéki kiscsapatos" bunkerfocit csináltak ezek a balti parasztok.

    Otigba és Bőle kurva jó igazolások, de Nando játéka is tetszik, nagyon harcos. Varga Roliról továbbra is annyit mondanék, hogy a válogatottban a helye. Nekem senki se mondja, hogy Gyurcsó vagy Stieber jobb nála. Botka is jó volt a második félidőben, ráadásul a támadásokhoz is jól lépett fel, de könyörgöm, játsszon a jobb oldalon! Ja és Moutari tegnap minden labdát jól le tudott venni, jól indult meg többször. Ha ezt tudná hozni minden meccsen, és egy kicsit okosabban játszana, még tényleg lehetne belőle valami. De tegnap így is tényleg jó volt.

    Én még ilyet focimeccsen nem láttam: A mérkőzés elején Varga Rolinak egy jobb oldali beadása után ölbe fogta a labdát a lett kapus, majd összerogyott és ápoltatta magát. Miután felgyógyult maga elé tette a lasztit és vezetgette kb. 10 méteren át, majd felvette (!) és kézből kirúgta. Persze a bírók semmit sem észleltek...

    Játékvezetői labda volt, csak tőlünk nem ment oda senki.

    Döbbenetesen igazolódott a hazai játékvezetés tragédiája. Legalább 20 olyan eset volt, amikor egy határozottabb belépőnk - többnyire védők általi megelőző szerelés - mehetett tovább, itthon pedig azonnal fújtak volna, a defenzív, játékot ölő csapatot juttatva előnyhöz evvel.

    Van hiányérzetem azért, de furcsa, hogy mi lehoztuk a kötelezőt (kopp-kopp), miközben a Vasas 5 perc alatt kap hármat, a Vidi meg szenved a málatiak ellen.

    Más: Otigba egy személyben pótolja Mateost, Pavlovicot, Nalepát meg akárkit.

    És sokszor előre oson. A második gólunknál is várta a beadást. Jól passzol előre, jó ütemben lép ki a védelemből és indul meg, vagy indít, és elég fürge is.

    Bőle Lukács. Nem akarom elkiabálni , mert egy lassú, leharcolt ellenféllel szemben szállt be, de kb 10 éve nem láttam senki így érni a labdához Fradi mezben. Ha ezt magasabb tempóban is tudja, akkor nagy varázslat lehet ebből.
    Gyors tanulságok: Radó mehet isten hírével, azonnal kell 2 szélsőhátvéd, kisLovrét szerintem adjuk kölcsön a Sorinak, kell csatár is. De alakulunk.

    18 kapuralövésünk volt, hét találta el a kaput (kettő meg a kapufát), a Jelgavának hét, ebből kettő jutott el Dibusz kapujáig.

    "a játékosaim 70-80 százalékot adtak ki magukból." Abból 60% a játék tördelésére ,időhúzásra ,alattomos szabálytalanságokra használtatok !a maradék a labda kergetése volt . A bíró sem volt a helyzet magaslatán ,elmaradt 2 piros lap legalább.

    Szóval nem volt annyi eszük, hogy kettő nullás állásnál esetleg megpróbáljanak támadni is egy picit? Mikroszünet mikroagy mikrotaktitka

    http://ulloi129.hu/2017/06/29/elo-az-fk-jelgava-elleni-el-selejtezorol/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.26, 14:28
    TV: Duna World
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.21, 18:23
    Továbbjutás esetén a második fordulóban a Midtjylland (dán) és a Derry City (ír) párharc győztesével mérkőzik a Fradi.
     
  5. avatar: magyarfutball.hu