magyarfutball.hu

BSC - MUE 2 : 4 14:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: seamandarin
    2021.09.02, 23:53
    Magyar Úszó-Egyesület I.—Budapesti Sport-Club I. 4:2 M. U. E. javára.

    Hólepte pályán folyt le a M. U. E. és B. S. C. I.csapatainak bajnoki mérkőzése, mely match egyúttal az idei bajnoki mérkőzések utolsója volt. E matchnek a bajnokság végeredményére,mely már régen eldőlt, semmi befolyással sem volt. Ez volt az oka annak, hogy a M. U. E.egy igen vegyes csapatot állított ki — hat másodcsapatbeli játékos volt a M. U. E. csapat­ban —, melynek dicsőségére válik, hogy a Sport-Clubot 4: 2 arányban el tudta verni.
    A játékra magára kevés megjegyzésünk van.Nem is csodáljuk, hogy egyik csapat sem muta­tott valami különös formát, mert a pálya, mint már előbb is említettük, a két napi erős hava­zás miatt, a hótól teljesen be volt borítva.
    A játékot a M. U. E. kezdi s mindjárt az első perczekben megszerzik az első goalt. Újabb felállás után a játék hosszabb ideig a Sport-Club mezejében, végre a Sport-Club csatárai maguk­hoz kerítik a labdát, Fehéry, ki folytonosan a pálya közepén áll, egy darabig kiséri a labdát vivő csatárt, a labdát el akarja venni, de hibás rúgással a saját kapujába rúgja. A M. U. E.csatárai hamarosan szereznek még két goalt,mely után félidőt jelez a biró. A második fél­időben permetező eső is megered, mely a pálya használhatlanságához hozzájárulván, még jobban elkedvetleníti a játékosokat. E félidőben még mindkét csapat egy-egy goalt ér el és a magyar bajnokság ez utolsó mérkőzése teljesen sötétben végződött 4: 2 arányban a M. U. E. javára. A birói tisztet e matchen Horváth Ferencz szövet­ségi főtitkár töltötte be.

    Sport-Világ 1901 december 8.
     
  2. avatar: heimo
    2017.04.19, 20:44
    BSC: Boros-Borsos,Szedly-Kövy,Vidor,Kertész-Olló,Seres,Benkő,Kovács,Molnár.
    MUE: Fejes-Stein,Bodó-Kiss,Pozsonyi,Klein-Geber,Vampetits,Ach,Friedmann,Fischer.