magyarfutball.hu

Vasas FC - Budapest Honvéd FC 1 : 0 20:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 2 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2017.04.24, 19:49 (szerk.: 2017.04.24, 20:34)
    A meccset – mivel a Vasas Illovszky stadionját épp lebontották, a helyére pedig új épül – az Újpest pályáján, a Szusza Ferenc stadionban rendezték, ahol a Vasas találkozóira nem nyitják meg az összes hozzáférhető szektort.

    Tehát ha elfogadjuk a hivatalosnak nevezett nézőszámot, akkor az derül ki, hogy az 5036 értékesíthető jegy 96 százalékát sikerült eladni, ami gyakorlatilag teltházat jelent.

    Azt nem tudni, hogy a Vasas pontosan mi alapján közölte a 4854 fős nézőszámot (a klubot megkerestük levélben, amint válaszolnak, frissítjük a cikket), mert

    -ha a stadionban, a forgókapuknál valóban lekezelt jegyeket számolták össze, akkor a képeken jól látható, hogy a közölt nézőszámnak a fele sem jött össze;
    -ha viszont az eladott jegyeket vették figyelembe, ami lehet akár 4854 is, akkor azt kell feltételeznünk, hogy legalább 2-2500 ember az utolsó pillanatban gondolta meg magát, és nem látogatott ki a meccsre.
    Az mindenesetre árulkodó, hogy a Vasas honlapján a meccsről készült galériában nem találunk olyan fotót, amin a szezonrekordhoz közeli nézőszámra lennének büszkék.

    Ha tippelnünk kellene, akkor némi jószándékkal 2500 nézőre saccolnánk. A 4854 ennek legalább a duplája.

    http://reset.hu/2017/04/24/rekordmeretu-tulzas-a-vasas-honved-4854-fos-nezoszama/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.04.23, 13:30
    Vasas Drukkerkocsma:
    Gratulálok a csapatnak!

    Ezen a meccsen azok voltak a legjobbak, akik eddig a legtöbb kritikát kapták.

    Nagybetűvel írom; NAGY GERGÕ, BURMA és SAGLIK.

    Persze az egész csapaté a siker.

    Szerintem ez volt az idei év legértékesebb meccse. Erő, stabilitás, tudatosság és még így is kevéske szerencsével nyertünk !

    Ez a Kispest nagyon komoly !

    Gratulálok! Hú de lassan telt el ez a második félidő.... Honvéd elkezdte játszani ezt az ütközős erőfocit, ebben jók és ez nekünk nem igazán fekszik (lásd az előző meccsünket ellenük). Nem is értem miért nem ezt játszották az első félidőben, de ez legyen az ő bajuk smiley Ráadásul mi nagyon el is fáradtunk már kb a 60-ik percre. Sajnos nem nagyon volt kit behozni a középpályára (egy jó James, egy küzdő Remili most (is) milyen sokat ért volna). De nyertünk.

    Nagyon nehéz meccs volt . Az eddig bíráltak ma sokat tettek a közösbe . A lehető legjobbkor! Már a meccs előtt volt egy olyan érzésem mintha visszaugrottunk volna 19 évet és újrajátszhatnánk azt a 18 ezer nézős Vasas - Ute meccset ami 0-0-ra végződött . Hasonló jelentősége volt ennek a meccsnek is , csak egy másik fővárosi rivális ellen. Ma sikerült nyernünk !!! Köszönöm és gratulálok a Csapatnak ! Megcselekedtétek azt ami annak idején Vácziéknak nem sikerült . Csak így tovább és akkor beteljesülhet az ami 19 éve álom maradt.

    Nem tudom, hogy jól hallottam-e, de a meccs végén Nagy Geri mintha azt nyilatkozta volna, hogy még ma délelőtt is lázas volt... Ha ez így volt, akkor még inkább le a kalappal a teljesítménye előtt!

    Először is nagy-nagy GRAT!!!!
    Hihetetlen ez az egész, óriási küzdés volt, és jó játék! Ha azt nézem, hogy Geri miket fogott, akkor a meglepően jó Honvéd egy pontra rászolgált volna, de nem kell most reálisnak lenni smiley

    Most végre olyan csapatunk van, aki az erős csapatoktól sem beszari, sőt...

    De jó lenne valami váratlan taktikai húzás a kapujuk elé betömörülő, gyengébb csapatok ellen.

    Bár..

    A Diósgyőr, a Paks, a Haladás.. nagyon bízom benne, hogy a papírforma-meccseket hozzuk végre!

    Szerintem:
    Nagy G. 9 - Burma 7, Vaskó 7, Korcsmár 6 - Kleisz 7, Vida 6, Berecz 7, Hangya 8 - Murka 6, Saglik 7, Gaál 6

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2017.04.23, 10:54 (szerk.: 2017.04.23, 21:31)
    Csak A Kispest - Drukkerkocsma:
    csak a szokasos Vasas-Kispest

    kapusbravurok ott, kihagyott helyzetek itt, Vasas meg minden helyzetet berug ellenunk

    nincs ok az elkeseredesre, a jatek nem volt annyira rossz, nem volt szerencsenk

    hárman vannak lesen a Vasas gólját megelöző beadásnál

    ettől függetlenül gratulálok (Rossi talán ezt reklamálta...)

    Dióhéjban:

    -Ezúttal az ellenfélnek volt szerencséje.

    -A pálya talaja nagyon rossz volt. Ebbe a felújításba nem fért bele a játéktér rendbehozatala?

    -Nincs baloldalunk, mert Holender látványosan nem tudja azt játszani, amit Rossi vár tőle.

    -Kamber egyre bizonytalanabb.

    -Lanzafame annyira elhitte magáról, hogy milyen istenkirály futballista, hogy tavasszal egy kalap szar, amit csinál. Merev, mint aki fél éve nem edzett, a labdával totyog, nem tud futni, ha hozzáérnek rögtön felborul, ezt már nem eszik meg a bírók. Tőlem nyáron mehet.

    -Annak a csapatnak, amelyik bajnok akar lenni, nem 30 percet kell futballozni meccsenként. Attól tartok, hogy kipukkadtunk.

    Jó hangulatot csináltatok! Jó meccs volt, most nekünk volt a végén szerencsénk! Ha csak ilyen meccsek lennének ebben a bohócligában, előre léphetne a magyar foci, amit most ez a két csapat képvisel, a Honvéd és a Vasas!!

    Fura egy meccs volt,amelyből megint rosszul jöttünk ki.Kár érte,mert a közvetlen riválisaink mindegyikével szemben rosszul jöttünk ki,még ha a végén meg is verjük a Vidit.A Vasas viszont jól jött ki ezekből a meccsekből,20 pontot vett el a Fradi,Vidi,Kispest triótól.

    Bosszantó és elkerülhető volt a dól-volt olyan kameraállás-ahonnan lesnek tűnt,de ez nem érdekes.A védelem csúnyán eltolódott,Boti is nagyon lemaradt középen Burgmeisterrő,aki-naná-hogy ellenünk rúgta első NB I-es gólját.

    A játék azon szakaszában nagyon nem volt benne a gól,a Vasasnak nyilván nagyon jót tett a félidő vége előtt,minket rendesen megfogott.

    A 11-esnél pedig szerencsésebb lett volna,ha a higgadtabb Marci rúgja a kissé túlpörgött Lanza helyett a büntetőt. Kicsit kísértett 2013,Újmecsekalja szelleme,amikor Martinez és Lanza majdnem összeverekedett a tizi előtt.Ott legalább nyertünk,most meg...

    Örültem,hogy nincs Mohamed,meg amúgy is tartalékos volt a Vasas,de ez nemigen látszott.A végén bejótt Ferenczi is,aki mondjuk Vaskóval kombinálva bőven elég ahhoz,hogy ellenszenvessé tegyen egy csapatot smiley

    Nagy kár,mert a Kispestet mind kezdőben,mind a keretet tekintve erősebb csapatnak gondolom a Vasasnál,mégis ők vettek el hat pontot tőlünk,és nem fordítva.

    Hangya élt a lehetőséggel,nagyon hasznosan játszott,általában az egész meccsben azt éreztem,hogy bár egyéni képeségekben a kIspestiek jobbak,a Vasas tervszerűbben és konokabbul futballozott. Az elszántságot Marciékon is láttam,de az Angyalföld konokabb volt.

    2 kommentem van meg a tegnapihoz:

    a) majd mindenki azt irja, hogy elso felidoben taktikailag folenk nott a Vasas

    ugyanakkor amit en latok, hogy mar elso felidoben is tobb nagyobb kihagyott helyzetunk volt

    b) nezoszam: vajon hogy jott ki a 4,700 nezo? (Sinkovics calculator?)

    a mi oldalunkon volt kb 1,000 nezo, a hazai ultrak azert ennel kevesebben voltak joval...

    a kozepso reszeknel az egyik oldal teljesen ures, a masiknal kozepen kozepes erossegu tomorules a kepek szerint... ranezesre 2,500 nezonel nem voltak tobben osszesen a stadionban...

    Mi is azon tanakodtunk a meccs közben a tegnapiakból kiindulva, hogy az isten nyilába van a Vasasnak 3000 körüli átlag nézőszáma. Mi voltunk olyan 800-1000 körül, szemközt ha 300-an voltak sokat mondok, oldalt olyan 1000-1200 ember lehetett. Erre kihozzák a dupláját. Így már érthetőek a dolgok. Mondjuk azért furcsa, mert a jegyár kb. feleannyi, mint nálunk.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387