magyarfutball.hu

Gyirmót FC Győr - Ferencvárosi TC 2 : 3 18:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.04.23, 10:45
    Amit a védelem produkál az hajmeresztő. A többi még elment. Dani végtelen passzív. Zoli mesterhármasa pazar volt. Remélem Dibusz szerdára már kész, vagy addig vészkapust kell szerezni.

    Azt kell mondanom hogy egy rakás s.zar az egész. Társaságban néztük a meccset, de csak fogtuk a fejünket. Szerencsére volt egy Gera Zolink. Azon kívül semmi értékelhető. Mondjuk milyen csapat az, ahol egy Hüsing féle f.ostartály kezdő lehet a Fradiban. Doll is elmehet a picsába, egy kókler egy bukott edző. Olyan cseréi és egyéb dolgai vannak, hogy az már fáj.

    Eddig is gyanítottam , de most már biztos vagyok benne : Hüsing egy bujtatott dózsa ügynök

    Szerintem nem önbizalom hiánya ha a Böde max 150 métert fut azt is céltalanul. A csapat legalább három felé húz talán a máshol biztos kezdő játékosokat 1-1 jó meccs után nem kéne leigazolni. Gondolok a Bognárra a Radóra, vagy MTK-s bekkre. Lehet, hogy több a pénz de a játék hiányozhat nekik.

    Holczer a szememben nem kapus. Soha nem is volt. Most jó felé dőlt és ez hozott 2 pontot. Ezt megköszönöm neki. Ettől függetlenül amit a meccsen művelt a védelemmel együtt az hajszál pontosan ugyanazt az érzést váltotta ki belőlem, mint 7 évvel ezelőtt. Sajnálom, de nem akarom ezt érezni. Dénes gyógyulj már meg! smiley

    Ritka szarul rugta a gyirmóti, egyáltalán nem volt bravúr... szerencséje volt az iránnyal és a minőséggel. Max egy jó védés... gyorsan vissza kell hozni a Dénest, pedig ő sem villog. Inkább úgy véd, mint egy ifista... teljes blokk

    90. percben 3:2-nél tizit fogni mindig bravúr! A többivel egyetértek.

    Az elso golnal vedd figyelembe hogy nornal korulmenyek kozott a faszi kirugta volna a stadionbol a labdat. A szembeszel rafujta a kapufara. Az hogy miert nem fogta a ralott labdat mar egy masik kerdes. De az elso felidoben a gyirmotiak is beneztek par beadast ahogyan a mieink masodik felidei balfaszkodasat is felnagYitotta a szel. A gond az volt bogy ennek tudataban meg sem probaltuk a labdat tartani hanem hagytuk hogy a hazaiak nyomjak befele a lasztikat. Szerintem ma a kozeppalyank gyengebb volt mint a vedelem. Legalabbis a masodik felidoben. Az elsovel kapcsolatban nincs mirol beszelni. Egyszer jartak a kapunknal es szerencsevel talaltak egy golt. Mar akkor el kellett volna donteni a meccset.

    Mondhat Doll bármit, rossz volt nézni hogy a tök utolsó helyezettnek mindvégig esélyt adtunk a pontszerzésre. Még az utolsó percben is tizenegyest rúgtak és csak az ő balfaszságukon múlott hogy nem szereztek egy pontot. Az már persze más kérdés hogy a tizenegyes jogos volt-e és hogy mire mentek volna az egy ponttal. Azt se értem hogy mire gondol Doll amikor a néhány hónappal ezelőtti önbizalmat emlegeti? Az én emlékezetem szerint ez a kínlódás még valamikor a tavalyi évben kezdődött. Ha ugyan nem tavalyelőtt késő ősszel, még az akkori őszi szezon befejezése előtt. Duma ez fiúk már megint. Semmire nem jó duma. De meddig még???

    Gyirmót -Gera 2:3 Köszönjük Zoli!
    Akik Holczert ekézik, azok akár meg is köszönhetnék neki a kivédett büntetőt meg előtte a két nagy védést, mert ha ezek nincsenek lehet megint pont nélkül jövünk le a pályáról 3:1-es vezetés után.
    Doll elárulhatná azt is, hogy mi a repedt faszért nem cserélt a félidőben, miért jegelte Botkáékat a padon és miért csak időhúzásként cserélt amikor végre rájött hogy ilyet is lehet.
    Kezdek tartani a kupameccstől...

    Nincs egy egyenes ember a stáb tagjai között,aki megmondaná Dollnak,hogy az egy héttel ezelőtti,meg az azt megelőző szerdai,és a mai nyilatkozata teljes káoszról tanúskodnak? Összefüggéstelenül beszél,s lassan már minden,s mindenki hibás lesz ,csak ő nem. Ma pl a szél van a porondon,de szerdán valószinű hogy valamelyik villanyoszlop,amennyiben nem úgy alakulnak a dolgok.

    Az elso felidoben egeszwn elfogadhatoan jatszottunk, azt csinaltuk amit kell. A bekapott gol ellenere erezni lehetett hogy golokat tudunk szerezni. A baj az, hogy a golszerzesben hathatos segitseget nyujtott a szeljaras. Tovabbra is rengeteg helyzetet nem tudunk megjatszani. Lassan azt kell mondjam hogy ez valoban kepesseg problema. Olyan szituk tomkelegevel nem tudunk mit kezdeni amilyenbol kettobol ket golt lo az ellenfel. Ertem hogy irrealis korulmenyek voltak de miert szartunk be? A masodik felidoben a kozeppalyas jatekunk nulla volt. Miert nincs senkinek annyi esze hogy ha az ellenfelet segiti a szel akkor laposan jatszunk? Meg sem probaltuk, hanem odaadtuk az ellenfelnek hogy probalkozzon a hatszelben. Kezdem azt hinni hogy meg sem Dollal van a baj a jatekot illetoen. Egy kis nyomas es a csapat nagyresze beszarik es kapkod.
    Ennek ellenere orulok a gyozelemnek. De ezt a tutyimutyi kozeppalyat megegyszer nem nagyon szeretnem latni.

    Hüsing színt visz a játékba. Ha épp továbbjutásra állunk, lő egy öngólt, ha épp már eleve szarul állunk, rúg egy luftot, amiből gólt kapunk, ha épp nyerésre állunk, összehoz egy tizit az ellenfélnek.

    Egy biztos,az NB 1 leggyengébb középpályás sora a mienk!
    És ezek a cserék,amik ma voltak,Doll, fenomenális!

    40 éve vagyok Fradista de olyat még nem láttam, hogy egy Fradiban futballozó játékos (Kleinheisler) a saját térfele közepén senkitől sem zavartatva pánikszerűen, céltalanul előre bikázza a labdát semleges területre. Hát ma megtörtént.

    az se vidámabb látvány amikor a 100 kilós bálványunk megindul a szögletzászlóhoz hogy ott birkózzon néhány másodpercért....

    valaki értette, mit kiabált ki Zoli Csabának?

    Ma ha jól lehetett hallani Gera szólt ki, hogy Böde lóg, nem akar futballozni? Ez hogy?
    Hogy juthattunk idáig?

    Hulyeseget nem akarok, ujra meg kell majd hallgatni, de hogy Bode nem akar a felidoben jatszani smiley
    Ezt meg kell hallgatni ujra

    Holczer5 (3+2) – Lovrencsics4, Hüsing3, Leandro3, Sternberg3 – Gera8, Csukity4 –
    Varga7, Kleinheisler5, Amadou6 – Böde3 (Botka-, Djuricin5, Dilaver3). A döntetlen igazságosabb lett volna. Isten éltessen, Zolikám!

    Kitamad a gyirmot
    Mit csinalunk? A gyors kontrakta kepes jatekosokat lehozzuk es vedoket kuldunk a helyukre
    SZAMALOM

    http://ulloi129.hu/2017/04/22/elo-a-gyirmot-elleni-bajnokirol-3/