magyarfutball.hu

Vasas FC - Diósgyőri VTK 3 : 0 15:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.04, 19:51
    Végre újra a listavezető játékunkat mutattuk, meg is lett az eredménye, szegény dióknak törte a hátát a kapu smiley

    A mester is jól cserélt, Botond nagyon jó volt, benne nagyon sok potenciál van, még sok örömünk lesz benne remélhetőleg.

    A pacsizásnál Moha a bíztatás után kissé szomorúan szólt ki, hogy nem tud gólt lőni, látszott hogy picit el van kenődve... nem baj, majd Pakson bemennek a helyzetei smiley

    A pálya talaja most nem tűnt olyan ramatynak, mint az előző meccseken, lehet jót tett neki a hideg :P


    Kíválóan játszott mindenki. Elek és Lipták nélkül ez a Dió eléggé nb2-es szint. Rados ha nem véd így akkor a 9-es busszal mennek haza. Nálunk az első félidö elég gagyi volt, ezek a kapura gurított lövéseknek mondott hazaadásokat nem tudom mire vélni, mi annak idején strandpapucsban rútunk ilyeneket. A 2 félidő egykapuzással telt és olézással , volt, hogy másfél percig keresték a labdát borsodi barátaink. Nekem továbbra is nagyon tetszik Pavlov játéka, simán leveszi a kirúgásokat és elég jól lerakja a lasztikat, nemegyszer 3-an rontottak rá, és simán kihozta a labdát.Botond valóban jól mozog , gyors is 1 nagy hibát leszámítva előre játékban remek.A nagy hiba nálam csak annyit jelent, hogy hosszan rúgta meg a ziccerben kilépő középcsatárnak a labdát ez gyakorlatilag egy 5m-es sima jobb belsős passz kellett volna . Nem baj csak így tovább, még egy hétig rajtunk van a sárga trikó, Pakson extra kell ott idáig cumi hegyek voltak.


    Az nyilvánvaló volt, hogy nem fogják bírni a nyomást, és csak az első gólig tart a meccs.

    De, hogy egy pillanat alatt így összezuhanjanak, azt nem gondoltam volna.

    Jó kis parádé kerekedett a végére !

    Méltó volt egy fantasztikus idény utolsó hazai meccséhez !


    Az elmúlt meccseken többször nem értettem, mit miért cselekszik az edző, többször szerintem rosszul nyúlt bele a meccsbe. A mai napon azonban ő is jókat húzott, Burmeistert jókor kapta le, Király cseréje is jó volt, és tetszett, ahogy a vezető gólok után nem fogta vissza a csapatot, mint tette azt már többször.

    Tudom, az ellenféltől is függ, mennyit enged játszani, de a mai meccsen nagyon látszott, hogy \"csak\" gólt kell találni, és utána összeesnek. Szerencsére így is lett. Ha ma kapus nélkül állunk fel, ezek akkor sem rúgtak volna gólt. Nem is emlékszem, volt-e kaput eltaláló lövésük (leszámítva a Nagy Úr által összehozott helyzetet).

    Osit, ha ennyire nem számít rá Misi, szerintem adjuk kölcsön, és építse fel magát, és bizonyítson. Nem tudom, mi a bűne, de ez a gyerek annyit vezekelt már, hogy nem szabadna tovább büntetni. A jobbszél ma is gyenge volt, ez a Burmeister - Murka - Ádám trió elképesztően dadogós. Ehhez képest a balszárny világklasszis. Remélem Risztevszki még sokáig örvendeztet minket ilyen teljesítménnyel.


    Na. A realitás 8-0, a mezőny kiemelkedően legjobbja a dió kapus, hihetetlen, miket fogott.

    Vasas Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.11.10, 17:04
    A Bozsik-stadionban fogadjuk a FTC-t és a DVTK-t

    A Megyeri úti Szusza Ferenc Stadion felújítási munkálatai továbbra sem fejeződtek be, így a Vasas SC Honvéddal történő megállapodása értelmében véglegessé vált, hogy NB I-es labdarúgócsapatunk az idei év utolsó két hazai mérkőzését a kispesti Bozsik-stadionban játssza majd le.

    http://www.vasasfc.hu/hirek/a_bozsik-stadionban_fogadjuk_a_ftc-t_es_a_dvtk-t-2233