magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 6 : 2 20:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.67 (3 szavazat)

játékvezető: 2.33 (3 szavazat)

hangulat: 2.33 (3 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 0 : 3 (1)
  2. 1 : 0 (1)
  3. 1 : 1 (1)
  4. 2 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.31, 09:38 (szerk.: 2016.07.31, 13:52)
    Szurkolás kívül-belül,alul-felül,gyenge ellenfél s tud motiváltan gálázni a csapat.
    Ritka szép gólok egy meccsen.


    A nyolc gólból volt minden fajta. Volt baromira eltalált,volt okos,volt kidolgozott,és volt lesgól is.Az tény,ha nincs kaput eltaláló lövés,akkor biztosan nincs gól.Úgy tűnik,megint lesz egy Nagy játékosunk. Megint csak azt mondom,hogy a hétközi szabad meccsnapokon el kellene látogatni valamelyik szomszéd országba,mert sajnos mindegyik szomszéd bajnoksága erősebb.Ebben látnék lehetőséget a fejlődésre.


    Én nem a "kitiltottak" közül való vagyok, de ha a tegnapi Neked "ünnep" volt hangulatilag, hát...


    Amikor 6000 ember együtt tolta, kifejezetten jó volt. A B hiányzott persze.


    Fontos,hogy e szép győzelem ellenére maradjunk a földön.
    Most mindenki azt kérdezgeti,hogy a Partizani ellen miért nem tudott a csapat még közelítően sem így játszani?

    Az egyik ok,hogy játszottunk négy tétmeccset,így lassan a többség formába lendült-

    A másik okra ,Nagy Dominik NSO TV-beni nyilatkozatában van a válasz:
    "A Diósgyőr hagyott minket játszani,így mi tudtuk játszani a saját egy-két érintős játékunkat"

    A Partizani nem hagyta...minden eszközt bevetettek,de azzal ölték meg a játékunkat,hogy már a védőinket azonnal és erőszakosan(sokszor durván )letámadták.S ez ellen tehetetlenek voltunk.

    Megoldás:sokkal gyorsabban kell játszani és a középpályán olyan játékosokra van szükség akik mernek cselezni.
    Tegnap Nagy végre megtette.


    Minden meccset kritikus szemmel értékeljünk mert a július mindig legörbíti a szánkat.
    A Diók 4: 0-ig megye 1-s szinten nyomták ,aztán még 2 potyát be engedtek. De azért 2x alaposan bealázták a védelmünket. Hát igen, elérnek 2 x a kapunkig és lőnek 2 db szép gólt ,ami megmutatta, hogy nem fenékig tejfel.
    Rengeteg amatőr hiba ,mind két szinten, főleg a ketté szakadt pálya látványa csalt elő mosolyt. Mikor el felejtek vissza támadni, állnak várják, hogy történjen vmi, "old meg öreg" hozzáállás, lesérült helyett fenézik a másik vissza érni a helyére stb...amatör hozzá állás (nagyon meleg volt ez tény). Djuri jó pár km-t megspórolt ...stb
    Viszont pozitív dolog nálunk, hogy mindenki el kezdett lövöldözni távolról. Ez szép!
    Djuri és Lovre cseréljen helyet, de már arra gondoljon a stáb, hogy jövő júliusra kész csapat maradjon. Mert megint jön majd az év vége és eligazolnak majd azok akik most örömet okoznak nekünk.


    Mindenkin látszott, hogy bizonyítani akar magának, a szurkolóknak, a vezetőségnek. Kiálltak Doll mellett is. Sokat nőtt a szememben a csapat, igaz, az albánok elleni tragédia után volt honnan feljebb jönni. Benne volt a pakliban, hogy egy hazai vereség esetén elindul egy lefelé menő spirál, ezzel viszont visszajött az önbizalom. Én korábban Doll menesztése mellett érveltem. Ezzel a meccsel visszatért.


    OFF.
    Halkan megjegyzem (tudom, hogy nem lényeges), hogy ez a kamera állás sokkal jobb, mint amikor a "tetőről" közvetítettek.


    Nem ide való, a mai a győzelem, a helyes út megtalálásánal első lépései, a 90 percig focizó Fradi, napja, Gratulálok a csaptnak!
    DE mégis másról írok.
    Suttyó senki kintiek találtak meg a meccs előtt és után, nem akarok általánosítani, de szánalmas volt. idézem: "vedd le azt a mezt, mit képzelsz stb, stb" mindez a metro aluljáróban.
    Engem nem kell félteni, el is mondtam a magamét nekik, de elszomorít.
    Ami szomorúbb hogy a Capo is ott emberkedett a mecss előtt, "mi van papagáj" hasonlók. Ezt nem nekem címezte de fültanúja voltam.
    Kezd elszakadni a cérna, ezek ne jöjjenek vissza. Szarházi senki trógerek.
    Fradistákat a lelátóra, de nem kell a Eszeszjn.


    És ahhoz mit szóltok, aki minden gólnál szaladt ki és mutogatott a kintieknek!?! Miért nem a góloknak örült inkább??? Amúgy előtte semmi gond nem volt....


    Egyébként a miskolciak miért buziemeleszeztek akkor, amikor a bíró nem fújt be nekik valamit? Ennyire nem lehetnek hülyék.


    a Hülye kurvázás sokkal prosztóbb volt. A "Nagyapám azt mesélte, Budapesten mindenki cigány" viszont szatirikus önreflexióként értelmezhetősmiley


    Az egész bíráskodás egy trágya volt.
    Lefújt olyanokat amikre nemzetközin továbbot intenek......és elengedett olyanokat amire meg akár villan egy nemzetközin a lap is...nem a folyamatos és a támadó játékot segítette, pedig ha jól tudom ez az új bírói felfogás jó pár éve a normális bajnokságokban.


    A meccs után én nem láttam, hogy lett volna bármilyen balhé, egy db kinti szurkoló volt akit kicsit le kellett fogni a többieknek, de inkább mindkét "oldalról" (még leírni is szar) szomorúságot láttam, ahogy jöttek ki az emberek a stadionból sokan direkt nem is néztek a kintiekre akik ott álltak, szóval számomra ez nagyon rossz volt.


    Rég vártunk az ilyen győzelemre,remélem továbbra is két csatárral nyomjuk.Dilaver meg megrúgta az évtized gólját.


    Röviden összefoglalva végre úgy játszott a csapat ahogy egy FRADI nak játszania kell főleg hazai pályán. Megalkuvást nem tűrő kemény és ás gyors játék folyamatosan nyomás alatt tartva az ellenfelet. Mindenki kitűnő volt de most kiemelném Domi játékát főleg az első félidőben. Lehet hülyének néztek de egy Leonardot láttam ma benne. Utoljára tőle láttam ilyen gyors megindulásokat, lyukrafuttatásokat, dinamizmust csak így tovább remélem állandósítani tudja a formáját. Látszik most rajta hogy meccsek óta megkapja a bizalmat ami át is jön a játékán.


    Tegnapról.Szkenneresként rendszeres meccsrejáróként,kintről szurkoltam a csapatomnak.Igen ebbe beletartozott a Kubatov takarodj is(Kubatov légyszíves mondj le,ritka szarul hangzana)Szóval ment a szurkolás csupa nagy betűvel.A gyertek ki rigmusra volt aki kijött őket megtapsoltuk,de egy rossz szót nem ejtett senki a bentlévőkre.Volt egy igazi ,nem tudom minek nevezzem aki folyamatosan provokálta a kintieket,ő kéne hogy legyen az első kitiltott.Az elvonulásról pedig annyit,hogy két méterre álltam attól aki kiszólt egy idősebb faszi volt innét eredt a feszkó,nem a kintiek generálták.Úgy gondolom azt a biztonsági "szakembert"aki egyszerre engedte a ki a két csoportot(sajnos két csoport volt)azonnali hatállyal ki kéne rúgni.Lehetne a tegnapi napnak még rengeteg tanulságát boncolgatni.A legfontosabb,hogy kell egy szurkolói csoport aki egyesíti azokat,akik beakarnak menni és bent folytatni a tiltakozást a rosszul működő dolgok ellen.

    http://ulloi129.hu/2016/07/30/doll-nagyon-fontos-volt-a-mai-talalkozo/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.30, 22:27