magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC "II" - Maglódi TC 3 : 0 14:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.06.26, 13:46
    Fontos, hogy feljussunk, és a fiatalok jövőre az nb2-ben edződhessenek. Ha ehhez visszajátszók kellenek, akkor úgy. Ez az év az nb1-ben már úgyis el van cseszve, és a kupából is kiestünk, úgyhogy koncentrálhatunk kicsit jobban az nb3-ra.


    A jelenlegi fiatalok harcolják ki maguk a feljutást, és bizonyítsák be, hogy a másodosztályban van a helyük. Valószínűleg a Maglód is fel akar jutni, így nem fair play velük szemben, hogy nem olyan csapattal állunk ki, mint a többiek ellen.


    Az a csapat, amelyik kikapott hazai pályán a Gyöngyöstől, nem volt sokkal gyengébb. A különbség csak az, hogy most nem volt az első csapatnak forduló. A szabályok nem “visszajátszásról” beszélnek, hanem életkorról és fordulónként egy játékról. Lehetne persze az a célunk, amit Hajbel szeretne, de azért az túlzás, hogy csak az a fair play.


    Egyébként most, hogy jobban megnézem, az első csapat stabil emberei közül csak Ashmore volt ott. Ő is valószínű azért, mert legutóbb csak csere volt és egy negyedórát játszott az első csapatban. Lowton lábadozik, Pisanjukék meg max perceket kapnak néha az első csapatnál. Úgyhogy nem hiszem, hogy ez arra volt kihegyezve, hogy mindenképp megverjük a listavezető Maglódot (szánalmas is lenne). Egyszerűen arra használtuk a második csapatot, amire való ( játsszanak a fiatalok + az első csapatból azok, akik az nb1-ben valamiért nem szerepeltek). A többi csapat is így csinálja (lásd pl. a Loki2-t tavaly ellenünk).


    Nekem semmi gondom azzal, hogy Peti iranyitja a csapatot, de az egesz egy vicc, ugyahogy van. Mi az hogy Short csak akkor van ott a meccsen ha kedve tartja? Mi folyik itt??

    https://ulloi129.wordpress.com/2009/10/10/3-0-ra-nyertunk/#more-19293