magyarfutball.hu

MTK - Diósgyőri FC 3 : 0 11:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.06, 18:17
    MTK—Diósgyőri FC 3—0 (2-0)
    Hungária körút, 3000 néző. V.: Stander.
    Gól: Balog (10. és 79.), Horváth Cs. (34.).
    Jó: Zsiborás, Turbék, Vancsa, Balog, ill. Adzsojev.
    MTK: Zsiborás — Turbék, Híres, Horváth Cs., Keresztúri — Talapa (Komódi, 68.), Balog, Vancsa, Sztanó — Szabó (Zsivótzky, 82.), Hámori
    DFC: Dohot — Szlifka, Csizi, Leskó, Budai — Farkas, Tóth, Dancs — Szvisztun, Subin (Adzsojev, a szünetben), Szilágyi (Bordás, 46.).
    Fagyos leheletű napsütés, és ami lényegesebb, elfogadható pálya várta a vasárnapi NB I-es futballmatiné résztvevőit a Hungária körúton. A 10. percben Vancsa—Balog összjáték után a szőke MTK-s szép mozdulattal vette be a jobb felső sarkot (1—0). Jó félóra elteltével megint a hazaiak örülhettek: egy kipattanó labdára Horváth Cs. rontott rá, és hálószaggató erővel lőtte ki jó 23 méterről a bal alsó sarkot (2— 0). Az MTK kapusa volt a főszereplő a 73. percben: egy vitathatatlan 11-est Zsiborás kivédett, igaz Szvisztun gyengén helyezte a labdát a jobb alsó sarokra. Alig később pedig a kapufa „sietett” a házigazdák segítségére, amikor útját állta Adzsojev lövésének. Ami itt nem, a másik oldalon sikerült: Balog — ismét Vancsa közreműködésével — közelről fejjel kényszerítette megadásra Dohotot (3—0).
    Végső soron az MTK a vártnál is könnyebben, mutatós támadásokból lőtt szép gólokkal nyert a DFC ellen.

    Forrás: Békés Megyei Hírlap, 1993-03-01